Fax:
++31 (0)114 317920
GSM:
++31 (0)6 53770280

Kleinwild
START Academy Algemene info Engeland Schotland Frankrijk Spanje Hongarije&Polen Tsjechie


NIEUWSBRIEF


 

Argentinie Zuid-Afrika

info@besthunting.nl
 
Last Update:
13-07-2016

Copyright ©:
Intermare Webdesign Terneuzen

Deze website wordt
het best bekeken met:
1024x768


 

 
   

        [GROFWILD SCHOTLAND]    

   
Schotland is met stip één riant biotoop voor alle kleinwildsoorten. Een uniek decor van heuvels, grootschalige akkerbouw, moderne bosbouw en last but not least de highlands is het huisfront voor vele wildsoorten die hier massaal voorkomen
De wereldberoemde grouse is gedreven één van de meest spectaculaire jachtvogels.
Als de vogels met een snelheid van meer dan 100 Km per uur over je hoofd scheren, kun je terecht van highlandfever spreken.
Echter, ook voor de voet met ruim jagende pointers is jacht pur sang.
De sneeuwhaas, ook een bewoner van de highlands, voor de voet of gedreven in de dikwijls besneeuwde highlands. Met als transport de sensationele argocats, is een dergelijke jachtdag absoluut een must.
Aan de kustgebieden kunnen wij u mooie ganzenjachten aanbieden. Compleet met schuilhut en lokkers. Na de middag dikwijls aangevuld met duif, in de vooravond nog een eendentrekje….

video ganzenjacht

Een mixed dag kan altijd zéér verrassend zijn: fazant, grijzen en of rode patrijs, bruine haas, konijn, duif, eend en misschien wel een houtsnip! Een ware uitdaging om hier een grote variatie aan wild te oogsten.
En als ze er zijn, de houtsnip, dan zijn er ook voltallig. Ook deze vogel wordt geregeld gedreven, of prefereert u liever de pointer die ze perfect voorstaat?