jachtreizen

Jachtreizen

Spanje

Een uniek, zonovergoten landschap ligt tot uw beschikking om te gaan genieten van een zomerse jachtpartij. Want als je medio december/januari kunt jagen bij 25 graden, kunnen we dit toch geen wintersport noemen.

Een persoonlijke, Nederlands sprekende begeleiding zit standaard in al onze programma’s.

Dit jachtland zult u ervaren als uiterst charmant en aangenaam, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat

Filmimpressie Best Hunting:

Play Video

Op rode patrijs met Best Hunting (Mallorca)

Locatie

Onze estates liggen zoals eerder vermeld in Andalusië, La Mancha en last but not least het Zonovergoten eiland Mallorca.

De jacht.
Wat betreft kleinwild staat Spanje zéér bekend om de roodpootpatrijs. Terwijl we deze vogel op veel van onze bestemmingen kunnen bejagen, moet u zich in Spanje realiseren dat de vogel van oorsprong uit Spanje afkomstig is. Met andere woorden, deze vogel gedijt enorm goed in warmere oorden, en dat is ook prima te merken tijdens de jacht.

In tegenstelling tot de grijze patrijs zoekt de redleg, zoals deze vogel ook wel in jachttaal genoemd wordt, het graag hogerop. Daarbij gebruik makend van de vele heuvels die dit landschap kenmerkt en we worden vrij snel geconfronteerd met patrijzen tot 25 meter hoog en meer!

Drijfjacht, TOP OF THE WORLD!

Een uniek driedaags arrangement van pure wereldklasse. U wordt opgehaald vanaf het vliegveld. U krijgt een persoonlijke ontvangst in het hotel,’s avonds een uitgebreide apéritief gevolgd door een luxe diner en ’s morgens ontbijt gevolgd door een briefing. Elk geweer krijgt een eigen secretario en loader. Gebruik van pair of guns is welkom.

Drie driften voor de middag; tussen elke drift gezellig tafelen met tappa’s, na de uitgebreide (buiten)lunch nog één superdrift. Aan het einde van de jachtdag zal het tableau 300+ zijn.
Dag 2 zal verlopen zoals dag 1 Dag 3: eerst ontbijt dan vertrek naar luchthaven.
Vanaf 8 geweren, losse geweren ook welkom

Gezellig programma voor groepen vanaf 4 geweren
’s Ochtends konijnen fretteren in de namiddag voetjacht met staande hond op patrijs en kwartel, indien aanwezig duiven op zonnebloemstoppels

Grofwild Monteria’s
Speciaal voor onze relaties kunnen wij monteria’s verzorgen vanaf 10 geweren! Zwartwild en roodwild.

Benodigde documenten:

  • Geldig Europees vuurwapenpas
  • Geldig nationaal jachtakte.
  • Geldig paspoort.

Mail ons voor actuele prijsinformatie